Kemping asztal szett

★★★★☆

Feltételezem, hogy valami kemping asztal szett kapcsolódó vagy nagyon hasonlót keresett. Nos, ma van a szerencsenapja, mert megtaláltuk a legjobb kemping asztal szett kapcsolódó termékeket szuper áron. Ne vesztegesse az idejét, és vásároljon most anélkül, hogy elköltözne otthonról.

Top 10 értékesítés

👉 TOVÁBB 👈

Miért vásároljon Kemping asztal szett?

Egy másik előnye, hogy nem csak a kemping asztal szett kell vízzel kitöltenie. Egyes eszközök lehetővé teszik néhány csepp illóolaj hozzáadását. Azonnal egy szoba vanília, eper, rózsa vagy más illat illata van.

A Meaco MeacoDry Arete One páramentesítő automatikusan kikapcsol, amikor az előre beállított levegő páratartalom eléri?Igen, amint a levegő páratartalma eléri az előre beállított értéket, a készülék kikapcsol, és van egy német nyelvű kézikönyv?Igen, a Meaco MeacoDry Arete One páramentesítő német kézikönyvet tartalmaz. Az eszköz távirányítóval működtethető?Nem, ehhez a páramentesítőhöz nincs távirányító, és a készülék kikapcsol, amikor a víztartály megtelt?Igen, ebben az esetben van leállítás, mutasson kevesebbet

EGYSZERŰ SZŰRŐ VÁLTOZÁS: A tisztítószer az iparág első kihúzható előszűrőjét kínálja, amelyet vízzel vagy porszívóval lehet tisztítani. / A szűrőt patronokkal cseréljük ki

Az ultrahang porlasztók hasonló módon működnek, itt a magas frekvenciájú rezgések biztosítják a vízcseppek kialakulását, amelyeket azután kifújnak és elosztanak. Az idő múlásával erős köd alakul ki a kemping asztal szett felett, amely látható és feloldódik, így minden, ami a közelben van, nedves lesz.

Tara funkció: Ezzel a funkcióval visszaállíthatja a megjelenített súlyt nullára. Ha takarót szeretne tenni a baba alá, akkor egyszerűen használhatja a Tara funkciót a takaró súlyának tisztításához. Ez lehetővé teszi, hogy pontosabban meghatározza kedvencének súlyát.

du Meleg tippek - Az illóolajok könnyen elpárologhatnak, kérjük, zárja be, ha nem használják. Kérjük, tárolja hűvös helyen, távol a tűztől. Terhes nők és csecsemők nem ajánlottak. (A Janolia illóolaj-ajándékkészletet a biztonsági adatlap tanúsítja. Ha többet szeretne tudni a termék MSDS tanúsítványáról, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.)

A leggyakoribb kialakításnál, a rotor párásítónál, a funkció egy párásító kerékre épül, amely egy víztartályon forog. A kereket vízzel nedvesítjük, amely levegővel érintkezve elpárolog és növeli a levegő páratartalmát. A kemping asztal szett gyorsabb elérése érdekében a levegőellátást általában ventilátorral vagy ventilátorral szabályozzák. Ugyanakkor a részecskék széles választékát, például port, pollent, állati szőröket vagy részecskékhez kötött szagokat távolítják el a levegőből. A durva levegőszennyezés továbbra is a kerékpár vízfóliáján marad, és a víztartályba szállítják. A tisztítási funkció vízen alapul, és nem igényel szűrőt.

Egyéb termékek

Elfogadja a sütiket? Bővebben