Jégkészítő gép otthonra

★★★★☆

Feltételezem, hogy valami jégkészítő gép otthonra kapcsolódó vagy nagyon hasonlót keresett. Nos, ma van a szerencsenapja, mert megtaláltuk a legjobb jégkészítő gép otthonra kapcsolódó termékeket szuper áron. Ne vesztegesse az idejét, és vásároljon most anélkül, hogy elköltözne otthonról.

Top 10 értékesítés

👉 TOVÁBB 👈

Miért vásároljon Jégkészítő gép otthonra?

Az integrált UV-sugárzással rendelkező eszközök elkerülik a fokozott csíraszennyeződést, de ezeket rendszeresen meg kell tisztítani. Az elpárologtató típusa leginkább azok számára alkalmazható, akik csak alkalmanként használnak jégkészítő gép otthonra és szeretnék megtakarítani a költségeket.

Alapvetően mindkét eszköz jól kiegészítheti egymást, és együtt használható tiszta beltéri levegő létrehozására is, megfelelő nedvességgel. Egyes eszközök mindkét funkciót kombinálják.

A baktériumok akkor fordulnak elő, amikor a vízpárologtatókat nem tisztítják meg megfelelően rendszeres időközönként. Egyes eszközök már integráltak egy automatikus tisztítási módot, de a kézi karbantartás időről időre itt sem árt.

Előnyök A szűrőkazettával ellátott hidegvíz-párologtató legfontosabb alkotóelemei a szűrő kazettában lévő párolgási szűrő és a szűrő elhelyezkedő vízfürdő, valamint egy ventilátor. A szűrő higroszkópos, ami azt jelenti, hogy felszívja a nedvességet. A száraz levegőt a ventilátoron keresztül a párolgási szűrőbe szállítják és ott megnedvesítik. Ezenkívül a porrészecskéket összegyűjtik a szűrőkben. A jégkészítő gép otthonra hatékonyságának döntő tulajdonsága a szűrő felületének mérete.

Nincs szükség újratöltésre vagy akkumulátorra - egyszeri használat! Egyszerűen aktiválódik, amikor a száján keresztül lélegzik, és tiszta és biztonságos aromás, belélegezhető wellnessgőzöket hoz létre.

A legújabb technológia: A TACT, a zivatar légtisztító technológiája különösen tiszta levegőt biztosít: Csakúgy, mint a zivatar, negatív ionok szabadulnak fel a por és a szag eltávolítására a levegőből.

Opcionálisan a jégkészítő gép otthonra LED-es világítással is használható. Összesen hét különböző szín érhető el itt. Ez azonban nem állítható úgy, hogy az automatikus szín bekapcsolható legyen, ezért nem hibázik ezzel a készülékkel, ha különösen nagy tartályra van szüksége, és a gőz intenzitását külön-külön szeretné beállítani. Egyes felhasználók, akik már elkötelezték magukat az ANSIO márkanév mellett, szintén dicsérik a mindig nagyon csendes műveletet.

Egyéb termékek

Elfogadja a sütiket? Bővebben