Oldal kiválasztása

METASEPT ULTRA folyékony felületfertőtlenítő 20 liter (koncentrátum)

65,498 Ft

 

egy munkafázisban alkalmazható, erős tisztító hatású fertőtlenítőszer

Kiszerelés: 20 liter

Hígítás: 1-5%

Összetevők:
Kvartener ammónium-vegyületek,
7,5%, N-(3-aminopropil)-N-dodecil-propán-1,3-diamin,
5% benzil-C12-16-alkil-dimetil,
5% kloridok,
<2% 2-butoxi-etanol.

METASEPT ULTRA folyékony felületfertőtlenítő 20 liter (koncentrátum)

Széles hatásspektrumú, egy munkafázisban alkalmazható felületfertőtlenítőszer, ami helyt áll vírusok ellen is.

Bátran alkalmazható az egészségügyben, élelmiszeriparban, a vendéglátás területén, szociális otthonokban, közintézményekben mosható padló- és falburkolatok, berendezési-, felszerelési tárgyak felületein, valamint szállítóeszközök, járművek felületein. Kifejezetten ajánlott az állategészségügyben, állatorvosi rendelőkben, kutyakozmetikában, az állattartás területén az állatok higiénikus és biztonságos tartására, tenyésztésére szolgáló telepek, helyiségek mosható padló- és falburkolatainak, berendezési-, felszerelési tárgyak felületein, állatszállító járművek mosható felületein, ketrecek egyfázisú fertőtlenítésére.
Használata: a frissen elkészített fertőtlenítő oldattal törölje át a fertőtlenítendő felületet úgy, hogy az oldat egyenletesen befedje és kezeletlen részek ne maradjanak ki. A hatóidőt a hígítás mértéke és a kívánt hatás elérése befolyásolja. A hatásidő letelte után a szer maradványait a kezelt felületről alapos ivóvizes öblítéssel el kell távolítania, élelmiszerekkel közvetlenül érintkező felületek esetében az öblítés hatékonyságát ellenőriznie kell.
baktériumölő hatáshoz: 2%-os hígítás és 30 perc hatóidő.
gombaölő hatáshoz: 1%-os hígítás és  30 perc hatóidő.
vírusölő hatáshoz: 1%-os hígítás és 60 perc hatóidő.
tuberkulocid hatáshoz: 5%-os hígítás és  30 perc hatóidő.
Szelektív virucid hatása a következők ellen:
libainfluenza vírus (Derzsy betegség, parvovirus), sertések Aujeszky betegségének vírusa, HBV-HIV inaktiváló hatás és adenovírus-5 ellen: 2%-os hígítás és 30 perc hatóidő.
baromfi fertőző bursitise (IBVD) gumboroi betegség és fertőző sertésbénulás vírus (FSB) ellen: 5%-os hígítás és 30 perc hatóidő.
Eredeti, ép, bontatlan csomagolásban, száraz, fagymentes helyen, 5-15°C közötti hőmérsékleten, jól lezárt, felcímkézett csomagolásban kell tárolni.
A frissen készített munkaoldatot 24 órán belül fel kell használni.

Más tisztító- és fertőtlenítőszerrel keverni tilos! Ügyeljen arra, hogy élelmiszerek sem a szerrel, sem annak maradékával ne érintkezzenek! Ha mégis megtörténik, a termékkel szennyezett élelmiszerek vagy italok emberi fogyasztásra nem használhatóak fel! A szert eredeti csomagolásban, élelmiszerektől elkülönítve kell tárolni.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„METASEPT ULTRA folyékony felületfertőtlenítő 20 liter (koncentrátum)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük