Oldal kiválasztása

Brilliance® üzemi zsíroldó 5 liter (utántöltő)

3,621 Ft

 

hideg és meleg üzemi zsíroldó

Kiszerelés: 5 liter

Hígítás: 1:3-1 vagy 1:15-1:30 (akár töményen is)

Összetevők:
5-10% Nátrium-hidroxid
1-5% Alkil-poliglükozid
0,5-1% Dodecilbenzolszulfon sav.

Leírás

Brilliance® üzemi zsíroldó 5 liter (utántöltő)

A többször és erősen odaégett szennyeződések eltávolítására fejlesztették ki a termékcsaládot. Az utántöltőt használhatja a szórófejes flakon újra töltésére.

Alkalmazható tűzhelyek, kemencék, füstölők megtisztítására az élelmiszeriparban és a vendéglátóiparban. Erősen habzó komponensekkel készült azért, hogy könnyen habosítható legyen a jobb hatásfok érdekében, továbbá mivel a permet nem kerül a levegőbe nem lesz fullasztó hatású.
Tűzhely, sütőlap tisztításra: könnyebb szennyeződésekre, korom: 1:3-1:15 hígításban. Minél hígabb a tisztítószer, annál hosszabb hatásidőt kell hagyni a tisztításra (5 perctől 30 percig). Nagyon makacs szennyeződéseknél és többször, erősen odaégett szennyeződésekre: ne hígítsa vagy 1:3-as hígításban használja. Tisztítás után citromlével vagy Brilliance® Vízkőoldóval öblítse le a lúgmaradványokat!
Felmosásra: Nagyon zsíros felületekre: 1:3-15, kevésbé zsíros felületekre: 1:15-1:30 arányú hígításban. Minden esetben bő vízzel öblítse le a felületet, illetve időnként Brilliance® Vízkőoldó és tisztítószerrel is mosson fel!

Nem alkalmazható alumíniumra, horganyra, illetve olyan festett felületekre, amelyek nem ellenállóak az erős lúgokkal szemben vagy nem a festék eltávolítása a cél.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Brilliance® üzemi zsíroldó 5 liter (utántöltő)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük