Oldal kiválasztása

Brilliance® üzemi zsíroldó 20 liter (szuperkoncentrátum)

53,579 Ft

 

hideg és meleg üzemi zsíroldó szuperkoncentrátum

Kiszerelés: 20 liter

Hígítás: 1:20–1:100 vagy 1:5–1:20

Összetevők:
25-50% Nátrium-hidroxid
10-20% Alkil-poliglükozid
1-5% Dodecilbenzolszulfon sav.

Leírás

Brilliance® üzemi zsíroldó 20 liter (szuperkoncentrátum)

A többször és erősen odaégett szennyeződések eltávolítására fejlesztették ki a termékcsaládot.

Alkalmazható tűzhelyek, kemencék, füstölők megtisztítására az élelmiszeriparban és a vendéglátóiparban. Erősen habzó komponensekkel készült azért, hogy könnyen habosítható legyen a jobb hatásfok érdekében, továbbá mivel a permet nem kerül a levegőbe nem lesz fullasztó hatású. Így a tisztítószer nem folyik le a felületről és kivárhatjuk az ideális hatásidőt, ami a termék megfelelő hígítása mellett a másik nagyon fontos szempont.
Tűzhely, sütőlap tisztításra: könnyebb szennyeződésekre, korom: 1:20–1:100 hígításban. Minél hígabb a tisztítószer, annál hosszabb hatásidőt kell hagyni a tisztításra (5 perctől 30 percig). Nagyon makacs szennyeződéseknél és többször, erősen odaégett szennyeződésekre: 1:5–1:20-as hígításban használja. Tisztítás után citromlével vagy Brilliance® Vízkőoldóval öblítse le a lúgmaradványokat!
Felmosásra: Nagyon zsíros felületekre: 1:20-100, kevésbé zsíros felületekre: 1:100-200 arányú hígításban. Minden esetben bő vízzel öblítse le a felületet, illetve időnként Brilliance® Vízkőoldó és tisztítószerrel is mosson fel!

Nem alkalmazható alumíniumra, horganyra, illetve olyan festett felületekre, amelyek nem ellenálló az erős lúgokkal szemben vagy nem a festék eltávolítása a cél.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Brilliance® üzemi zsíroldó 20 liter (szuperkoncentrátum)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük