Oldal kiválasztása

Brilliance® lúgos alaptisztító 20 liter

29,271 Ft

 

erős zsíroldó hatású, lúgos tisztítószer speciális hatóanyagokkal

Kiszerelés: 5 liter

Hígítás: 1:10-1:100

Összetevők:
<5% Butilglikoléter
<10% Kálium szilikát
<5% Kálium-hidroxid
<5% Alkil etoxilát.

Cikkszám: LAT20 Kategóriák: , Címke:

Leírás

Brilliance® lúgos alaptisztító 20 liter

Erős zsíroldó hatású, fékezett habzású, lúgos tisztítószer speciális hatóanyagokkal. Más hatásmechanizmussal működik, mint a Brilliance® ipari tisztítószer, ezért működik olyan szennyeződéseken is, ahol azzal kudarcot vallottunk és ez természetesen fordítva is igaz.

Hatékony gépi padozat és különböző felületek nagy nyomású tisztítására, alkatrészek és alváz tisztításra is. Kimondottan alkalmas alumínium, réz, vas, nehézfémek tisztítására, mert erős komplexképző hatása miatt ezeket a felületeket újjá varázsolja. Feloldja az általános szennyeződéseken kívül a motorolaj, zsír, korom, grafit, kipufogógáz okozta szennyeződéseket. Alkalmas még olajszűrők és szeparátorok tisztítására is.
Alkalmazható minden vízálló és lúgálló felületre az ipari területeken, mint például ipari és műhely padló beton vagy klinker, fal és padlóburkoló lapok, bevásárlók, irodák, nagy forgalmú területek, mint például aluljárók, földalatti állomások járófelületei, falai. Alkalmas még szeméttároló konténerek és kukák tisztítására, illetve alkatrészek és alváz mosásra.
Karbantartó tisztítására, gépi vagy kézi vizes tisztításra 1:10 arányban hígítsa!
Nagy nyomású tisztításnál 1:20 arányban hígítsa!
Gépi padló tisztításnál 1:50-100 arányban hígítsa!

Ne használja lúgra érzékeny bevonatú padlóburkolatokon, linóleumon, gumin! Első alkalmazás előtt egy nem szembetűnő helyen próbálja ki a felületen.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Brilliance® lúgos alaptisztító 20 liter” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük