Oldal kiválasztása

Brilliance® ipari tisztítószer 20 liter (nem habzó)

39,473 Ft

 

nem habzó ipari tisztítószer

Kiszerelés: 20 liter

Hígítás: 1:5–1:200

Összetevők:
10-15% Nátrium-metaszilikát-pentahidrát
20-30% Etilén-diamin-tetra-ecetsav nátriumsó
5-10% Kálium-hidroxid.

Brilliance® ipari tisztítószer 20 liter (nem habzó)

Ipari tisztítószer, ami a hazai piacon forgalmazott tisztítószerek között kiemelkedő hatásfokkal rendelkeznek.

Gyengén habzó felületaktív anyagokkal készült, korróziógátló komponenst is tartalmaz. Alkalmazható magasnyomású kompresszorokban és egyéb készülékekben, olyan területeken, ahol a nagy olaj- és zsíroldás elengedhetetlen. Hatásos kormos, odaégett felületekre a sütőiparban, húsiparban, vendéglátóiparban stb. Használható hideg vízzel is, minimális hatásidővel (a legszennyezettebb felületeknél is csak 5–10 perc).
Magasnyomású készülékkel: nagyon makacs szennyeződéseknél, kormos, odaégett felületekre 1:5–1:20 hígításban. Raktárak, garázsok, műhelyek padozattisztításánál, járműveknél alvázmosásra: 1:20 hígításban. Könnyebb szennyeződéseknél: 1:20-200 hígításban.
Extrakciós (vegyi kiszívatás) vagy súrológéppel: bármilyen padozat megtisztítható 1:100-200-as hígításban. Töményebben ne használja, mert ragacsos lehet a felület! Ha ez mégis előfordulna, akkor a Brilliance® Vízkőoldó és tisztítószer szuperkoncentrátummal a felület visszanyeri eredeti fényét.
Kézzel, nyeles súrolókefével: erősen szennyezett betont vagy bármilyen igénytelenebb felületet 1:5-10-es hígításban, -5⁰C-ig lehet megtisztítani. Műgyantánál végezzen próbát, hogy nem bántja-e a felületet! Nagyon makacs szennyeződéseknél, motoroknál, kazánoknál, járműveknél bogároldásra, erősen szennyezett üstöknél 1:5-20 hígításban. Mielőtt rászáradna a felületre, a tisztítószert le kell öblíteni! Könnyebb szennyeződéseknél 1:30-100 hígításban. Mielőtt rászáradna a felületre, a tisztítószert le kell öblíteni!

Csak alkáli- és vízálló felületre használható!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Brilliance® ipari tisztítószer 20 liter (nem habzó)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük