Oldal kiválasztása

Brilliance® alkoholos fertőtlenítőszer 5 liter

15,856 Ft

 

öblítés nélküli felületfertőtlenítőszer – élelmiszerre sem jelent veszélyt

Kiszerelés: 5 liter

Hígítás: használatra kész

Összetevők:
izopropil-alkohol vizes oldata.

Leírás

Brilliance® alkoholos fertőtlenítőszer 5 liter

Baktérium- és gombaölő és szelektív virucid hatású alkoholos felületfertőtlenítőszer, amit elpárolgás után nem szükséges lemosni.

Használhatja élelmiszeriparban, vendéglátásban, illetve boltok háttér higiéniájához is. Minden olyan felületen alkalmazható rendszeresen, ahol fontos, hogy a fertőtlenítés után ne kelljen öblíteni a felületet, de hatékonyan eltávolítsa a szennyeződéseket. A fertőtlenítőszer nap közbeni, időszakos fertőtlenítésre alkalmazható kiválóan, a teljes fertőtlenítést a közegen használati időn kívül ugyanúgy el kell végezni a maximális eredményért. A készítmény nagy előnye, hogy elpárolgás után toxikológiai szempontból nem jelent veszélyt, így étellel érintkező felületeken is használható biztonságosan.
Használata: permetezze a fertőtlenítőszert hígítatlanul kb. 30 cm távolságról az adott felületre. Ezt követően várja meg az 5 perces hatásidőt, majd törölje át száraz törlővel a felületet. További 15 perc elteltével a felület szermaradványokat már nem tartalmaz, így élelmiszer előkészítésre alkalmazható. Amennyiben nem megoldható a felület áttörlése, például szeletelő gépek esetében, akkor a fertőtlenítés után várjon legalább 1 órát, mielőtt az eszközt újra használja.

Elektromos készülékeket fertőtlenítés előtt feszültség mentesíteni kell! Meleg felületen a vegyszer használata tilos! Kizárólag foglalkozásszerű felhasználásra!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Brilliance® alkoholos fertőtlenítőszer 5 liter” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük